Reviews

Carola Zwijgers
5/5
Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde.

Bij Sandra krijg je zoveel meer dan wat je verwacht. Niet alleen een top behandeling met mooie natuurlijke produkten maar dan ook een extra handmassage met heerlijk geurende olie, een extra voetmassage wat voor nog meer ontspanning zorgt en...........warme billen door de stoelverwarming! Heerlijk, dank je wel Sandra, voor een moment van ontspanning in mijn hecktische leven.

Barbara
5/5
Via Look Good Feel Better ben ik terecht gekomen bij Sandra. Door haar warme en krachtige uitstraling straalt ze vertrouwen en professionaliteit uit. Sandra is deskundig. Ze voelt feilloos aan hoe je huid is en heeft natuurlijke producten met een fantastische kwaliteit en goed resultaat. Bij Sandra mag je zijn wie je bent.
Robin 't Jong
5/5
Geweldig!
Wietske Van driesum
3/5
Een zeer klantvriendelijke en professionele eigenaresse. Super nette salon heel flexibel en geweldig resultaat ik kom hier al een paar jaar voor gelnagels en sinds vorig jaar ook voor mijn teennagels een prettige omgang ontspannen ochtend altijd en een verwennerij ik kan haar ten zeerste aanbevelen aangezien ze het super goed doet ze is creatief denkt mee en neemt veel tijd voor je ik ga altijd met een zeer voldaan gevoel daar weg en krijg veel complimenten op mijn nagels
Lizzette Westdijks
5/5
Klantvriendelijk, gezellig, en goede verzorging voor mn voeten. Iedere 5 weken worden deze verwend door Sandra. Een schone frisse salon. Echt een aanrader!
Carla De Man
5/5
Ik kom er iedere 3 weken om mijn nagels bij te laten werken, en ik ga iedere keer weer met plezier. Het is mijn 3 wekelijkse uitje, de koffie staat al klaar zodra je binnenkomt en Sandra is een geweldige gastvrouw altijd een gezellig praatje en de tijd vliegt voorbij. Ze heeft een uitgebreide keuze in kleuren dus het wordt nooit saai. Daarom ben ik altijd weer tevreden als ik met mooie nagels naar buiten gaat. Sandra bedankt.
Diësse
5/5