Genesis Esthétique
IMG_8233

Gezichtsbehandelingen Spa 

Wat met klassieke cosmetica niet mogelijk is, kan met Société. Provencale d’Aromatherapie wel. De hoge kwaliteit etherische oliën dringen door alle huidlagen heen en komen zo bij de oorsprong van het probleem. Niet alleen de concentratie werkstoffen, maar ook de opname ervan door de huid garandeert een structurele verbetering van de huid. Er zijn specifieke behandelingen mogelijk voor acné, eczeem, psoriasis, couperose, rosacea, rimpels, afslanken, ontgiften, dieptepeelingen, schrale en droge huid, afslanken en anti cellulite. Bij S.P.A. werken we niet alleen aan de buitenkant. Ook de binnenkant wordt meegenomen in de behandeling. 

Reinigingsbehandeling
Reinigen, granenpeeling, onzuiverheden verwijderen en verzorgingscrème.
32 euro
Standaardbehandeling
Keuze uit twee behandelingen:
Keuze 1:
Reinigen, epileren, granenpeeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, ooggel en verzorgingscrème.
 
Keuze 2:
Reinigen, granenpeeling, onzuiverheden verwijderen, 100% huidspecifieke etherische oliën incl. huidstimulerend vulkanisch kleimasker, vruchtenmasker, ooggel en verzorgingscrème.
63 euro.
Standaard behandeling keuze 2 incl. massage en epileren.
Reinigen, epileren, granenpeeling, onzuiverheden verwijderen, 100% huidspecifieke etherische oliën incl. huidstimulerend vulkanisch kleimasker, massage, vruchtenmasker, ooggel en verzorgingscrème.
94 euro. 
Decolleté behandeling ( bij te boeken bij een gezichtsbehandeling)
Reiniging, abrikozenscrub, pakking met verstevigende en regenererende etherische oliën en verstevigende decolletécrème.
20 euro
IMG_7990

Gezichtsbehandelingen Les Gavots

De ingrediënten van Les Gavots zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke boeket aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. De natuurlijke producten geven een doeltreffende verzorging aan de huid. Tijdens de behandelingen voor mensen met kanker wordt ook Les Gavots gebruikt omdat door de zachte samenstelling het goed de huid kan verzorgen en herstellen, welke door chemotherapie en bestraling is verslechterd. 
Reinigingsbehandeling
Reinigen, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, voedend crèmemasker en verzorgingscrème.
32 euro.
Standaardbehandeling
Reinigen, epileren, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage, voedend crèmemasker en verzorgingscrème.
53 euro.
Extra voedende behandeling
Reinigen, epileren, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, 100% huidspecifieke etherische oliën incl vulkanisch kleimasker, massage, voedend crèmemasker en verzorgingscrème.
78,50 euro
logo kankerfonds vierkant

Gezichtsbehandeling na chemotherapie of bestraling

De huid is door chemotherapie en bestraling verslechterd en heeft extra verzorging nodig. Voor de behandeling maken we eerst een afspraak voor een intake gesprek. Lukt het op dat moment door u conditie niet in de salon te komen kan deze intake ook bij u thuis plaatsvinden.
Het is belangrijk goede informatie te hebben zodat u de juiste behandeling krijgt, wat zijn u wensen e.d. Er wordt op maat gewerkt zoals altijd maar nu nu is dit nog belangrijker omdat er verschillende behandelingen tegen kanker zijn en iedereen reageert verschillend. Er is verschil in conditie van mensen maar ook in huidconditie. Bij deze behandelingen is het ook belangrijk dat u thuis dezelfde producten gebruikt. We willen tenslotte de huid optimaliseren! Wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact op telefonisch of per mail.

Behandeling na chemotherapie en/of bestraling ( 90 min)
Een heerlijke zachte behandeling speciaal afgestemd op wat de huid nodig heeft na chemotherapie en/of bestraling. 73 euro
large (1)

Mini behandelingen 

Tijdens de behandelingen 25% korting.

Wenkbrauwen epileren ( bijwerken) : 13 euro.  

Verven wenkbrauwen: 11 euro.

Verven wimpers: 13 euro.

Verven wenkbrauwen en wimpers: 19,50 euro.