Genesis Esthétique
IMG_8233

Gezichtsbehandelingen SPA

Société Provencale d'Aromatherapie biedt een hoge kwaliteit etherische oliën die door alle huidlagen dringen en bij de oorzaak van het probleem komen. Niet alleen de concentratie werkstoffen, maar ook de opname ervan door de huid garandeert een zichtbare verbetering van de huid. Er zijn specifieke behandelingen mogelijk voor acné, eczeem, psoriasis, couperose, rosacea, rimpels, afslanken, ontgiften, dieptepeelingen, schrale en droge huid, afslanken en anti cellulite. Bij S.P.A. werken we niet alleen aan de buitenkant. Ook de binnenkant wordt meegenomen in de behandeling.

Reinigingsbehandeling: 30 min
Reinigen, granenpeeling, onzuiverheden verwijderen en verzorgingscrème
33 euro


Reinigingsbehandeling: 60 min
Reinigen, epileren, granenpeeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, ooggel en verzorgingscrème.
64,50 euro


Gezichtsbehandelingen aangepast op jouw huidconditie: 60 min
(Couperose/roodheid, rosacea, acné/mee-eters, anti-veroudering, hyperpigmentatie, littekens, eczeem, psoriasis, droge en verslapte huid e.d.)

Het mooiste resultaat behaal je door een behandelplan te volgen die ik op maat maak op jouw huidconditie en wensen.

Reinigen, granenpeeling, onzuiverheden verwijderen, 100% huidspecifieke etherische oliën incl. huidstimulerend vulkanisch kleimasker, vruchtenmasker, ooggel en verzorgingscrème.
64,50 euro


Luxe behandeling incl. massage en epileren: 90 min
Reinigen, epileren, granenpeeling, onzuiverheden verwijderen, 100% huidspecifieke etherische oliën incl. huidstimulerend vulkanisch kleimasker, massage, vruchtenmasker, ooggel en verzorgingscrème.
96,50 euro


Decolleté behandeling (bij te boeken bij een gezichtsbehandeling)
Reiniging, abrikozenscrub, pakking met verstevigende en regenererende etherische oliën en verstevigende decolletécrème.
21 euro
IMG_7990

Gezichtsbehandelingen Les Gavots

De ingrediënten van Les Gavots zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke boeket aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. De natuurlijke producten geven een doeltreffende verzorging aan de huid. Tijdens de behandelingen voor mensen met kanker wordt ook Les Gavots gebruikt omdat door de zachte samenstelling het goed de huid kan verzorgen en herstellen, welke door chemotherapie en bestraling is verslechterd. 
 
Reinigingsbehandeling: 30 min
Reinigen, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, voedend crèmemasker en verzorgingscrème.
33 euro.
 
Les Gavots behandeling: 60 min
Reinigen, epileren, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage, voedend crèmemasker en verzorgingscrème.
54,50 euro.
 
Extra voedende behandeling: 90 min
Reinigen, epileren, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, 100% huidspecifieke etherische oliën incl vulkanisch kleimasker, massage, voedend crèmemasker en verzorgingscrème.
80,50 euro
logo kankerfonds

Gezichtsbehandeling na chemotherapie of bestraling

De huid is door chemotherapie en bestraling verslechterd en heeft extra verzorging nodig. Voor de behandeling maken we eerst een afspraak voor een intake gesprek. Lukt het op dat moment door u conditie niet in de salon te komen kan deze intake ook bij u thuis plaatsvinden.
Het is belangrijk goede informatie te hebben zodat u de juiste behandeling krijgt, wat zijn u wensen e.d. Er wordt op maat gewerkt zoals altijd maar nu nu is dit nog belangrijker omdat er verschillende behandelingen tegen kanker zijn en iedereen reageert verschillend. Er is verschil in conditie van mensen maar ook in huidconditie. Bij deze behandelingen is het ook belangrijk dat u thuis dezelfde producten gebruikt. We willen tenslotte de huid optimaliseren! Wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact op telefonisch of per mail.

Behandeling na chemotherapie en/of bestraling: 90 min
Een heerlijke zachte behandeling speciaal afgestemd op wat de huid nodig heeft na chemotherapie en/of bestraling.
75 euro
NG
ON_cremes.docx
serveimage
organic-boost-group

Natuurkracht/Officina Naturae/Organic Boost

Natuurkracht Cosmetica gelooft in de kracht van de natuur. De natuur geeft alles wat leeft, mensen, dieren en planten de kracht om te groeien en gezond te blijven. De voedingsstoffen van de natuur hebben zich al miljoen jaren bewezen. De mens ontdekt steeds meer de samenhang tussen de werking van de diverse natuurlijke voedingsstoffen. Natuurkracht producten zijn volgens deze filosofie ontwikkeld en geproduceerd. Officina Naturae werkt ook volgens deze filosofie. Het is een Italiaans product. Zij maken zoveel mogelijk gebruik van lokale biologische fairtrade ingrediënten. Ook Organic Boost sluit naadloos aan op deze filosofie. Deze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken.

Natuurkracht behandeling: 45 min
Reiniging, dieptereiniging/ peeling, onzuiverheden verwijderen, crème masker en dagcrème.
Prijs: 45 euro
Eventueel inclusief massage 60 euro ( totaal incl. bovenstaande behandeling 1 uur)


Natuurkracht intensieve behandeling: 90 min
Reiniging, epileren, dieptereiniging/ peeling, verwijderen van onzuiverheden, liposomen concentraat, peel-off masker, massage, hotstone voeten en dagcrème.
Prijs: 90 euro


Sensipeel behandeling: 60 min
Deze biologische peeling met kruidenolie is bijzonder geschikt voor een verouderde, onzuivere, zonbeschadigde, vermoeide en doffe huid. De peeling wordt stevig in gemasseerd waarbij de dode huidcellen worden verwijderd. De doorbloeding wordt van binnenuit gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Deze peeling stimuleert de cel vernieuwing van de huid. Deze behandeling geeft een prachtig resultaat. De huid voelt strakker, is ontspannen, goed doorbloed en heerlijk zacht!

Reiniging, sensipeel massage, serum, peel off masker, oogverzorging en dagcrème.
Prijs: 75 euro

Het mooiste resultaat behaal je in kuurverband. Bij boeken van 4 behandelingen is de 4e behandeling gratis. Dus 4 behandelingen voor de prijs van 3!
Betaal je in 1 keer dan krijg je de vitamine E dagcrème ( Bevorderd de cel vernieuwing, egaliseert en verbetert de huid) t.w.v. 26,50 euro gratis.


Antiverouderingsbehandeling: 90 min
Deze behandeling richt zich voornamelijk op de veroudering van de huid. Door de Sensipeel wordt doorbloeding gestimuleerd en door de actieve werkstoffen wordt de huid gevoed en krijgt nieuwe energie. In deze behandeling wordt er gewerkt met de Bot-X lijn. Deze producten verminderen zichtbaar de rimpels. Het geheim van deze producten is de argireline. Dit is een hoog gedoseerde peptide die aminozuren bevatten. Het is een geweldig alternatief voor de botox injecties, needling en faceliften. De argireline ontspant de spieren onder de rimpels waardoor ze minder diep en zichtbaar zijn. Daarnaast bevat deze lijn hyaluronzuur wat helpt bij het produceren van collageen en elastine en beschermt de huid tegen uitdroging en veroudering. Verder bevat deze lijn vitamine E en amandelolie waardoor de huid steviger en elastischer wordt.

Reiniging, sensipeel massage, bot-X serum, peel off masker, verwijderen onzuiverheden, massage met Bot-X massage crème masker, oogverzorging en dagcrème.
Prijs: 99 euro

Het mooiste resultaat behaal je in kuurverband. Bij boeken van 4 behandelingen is 4e behandeling gratis. Dus 4 behandelingen voor de prijs van 3! Betaal je in 1 keer dan krijg je een Bot-X roller gratis t.w.v. 26,75 euro. Dit is een antiserum voor het gezicht.


Jonge huid/ puber behandeling: 45 min
Reiniging, dieptereiniging/peeling, verwijderen onzuiverheden ( bij extra tijd wordt dit apart in rekening gebracht maar dat wordt van tevoren overlegd), peel off masker en dagcrème.
Prijs: 45 euro

lavinchi_relax_vrijstaand_web

Chi

Chi ontwikkelt en verkoopt sinds 1979 natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid. Met hun experts en ervaring ontwikkelen ze steeds nieuwe producten met altijd aromatherapie als basis. Over de hele wereld selecteren zij de beste, zoveel mogelijk biologische oliën en werken met de meest recente oogsten, direct van de boer of producent. Alle gezondheids- en natuurlijke verzorgingsproducten zijn zoveel mogelijk biologisch en met EKO keurmerk geproduceerd.

Aromatherapie
Aromatherapie vormt het fundament en hart van Chi. Iedereen heeft wel eens gehoord van aromatherapie, maar wat is het nu eigenlijk? De meeste mensen denken bij aromatherapie aan wellness en lekkere geuren. Dit is zeker waar, maar het is veel breder dan dat. Zo worden essentiële oliën al jaren gebruikt in de cosmetica, als smaakstoffen in voedsel en therapeutisch binnen de reguliere en complementaire gezondheidszorg.

Binnenkort volgen de behandelingen met Chi.

Naamloos

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een massage die plaats vindt in de diepere huidlagen. Het stimuleert de doorbloeding, het geeft verjonging van de huidstructuur, het verminderd stress, het geeft een verbeterde huidconditie en verbetert de opname van werkstoffen en het afvoeren van afvalstoffen.

Geweldig voor een verslapte huid, bij sterke rimpelvorming, een slecht doorbloede-/ vale huid, huid die een oppepper nodig heeft na bijv. zwangerschap, stress of ziekte, acné, littekens na acné, pigmentatie, grove huidstructuur en tele’s.

Er wordt geen bindweefselmassage gegeven bij open wonden, koorts, psoriasis, rosacea (is al over gestimuleerd), tijdens of vlak na radiologische bestralingen (6 wkn), actieve acné, veel white heads, na gebruik van cortisonen (1 mnd), burn-out en bij kanker.

In overleg bij te boeken bij iedere behandeling: 20 min
25 euro

bindweefselmassage incl. behandeling: 65 min
Reinigen, peeling, serum, bindweefselmassage gezicht, hals en decolleté, masker, ooggel en verzorging crème
75 euro

Het mooiste resultaat behaal je in kuurverband. Kuurbehandelingen bindweefselmassage:
1e week twee keer: 1x behandeling incl. bindweefselmassage 1x enkel bindweefselmassage
2e week twee keer: 2x enkel bindweefselmassage
3e week één keer: 1x behandeling incl. bindweefselmassage
4e week één keer: 1x enkel bindweefselmassage
5e week één keer: 1x enkel bindweefselmassage
6e week één keer: 1x behandeling incl. bindweefselmassage

Boek je een kuur dan krijg je 2x een enkel bindweefselmassage gratis. 275 euro

Betaal je in 1 keer dan krijg je een Bot-X roller gratis t.w.v. 26,75 euro. Dit is een antiserum voor het gezicht.

large (1)

Mini behandelingen

(Tijdens de behandelingen 25% korting)

Wenkbrauwen epileren (bijwerken)
13,50 euro

Verven wenkbrauwen
11,50 euro

Verven wimpers
13,50 euro

Verven wenkbrauwen en wimpers
20 euro

Prijswijzigingen voorbehouden